Heal'TEA room

Heal’TEA-Room

Nieuw dit jaar op het fesTEAval is een speciale ruimte waar thee, ontspanning en een gezonde levensstijl samenkomen: The heal’TEA Room, hosted by sportplatform Love2Workout. Maar wat kan je nou eigenlijk verwachten van deze sportieve toevoeging op het fesTEAval?

Love2Workout

Uit ervaring weet Cristel Zwart, founder van Love2workout, dat sporten kan bijdragen aan een gelukkiger en gezonder leven. Ze richtte het online sportplatform op om mensen te helpen ontdekken welke sport het beste bij hun past, zodat elke workout die je doet er één is met veel plezier! Precies dat kan je ervaren in the Heal’tea Room op het FesTEAval 2018!

 

Gooi je lichaam los met Essentrics of wordt helemaal happy van een dans- of trampoline workout!

Workout’s

Begin de dag met een ontspannen meditatiesessie, leer meer over het Achtvoudige Yogapad of schuif aan bij de verschillende yogavormen. Gooi je lichaam los met Essentrics of wordt helemaal happy van een dans workout! Het is onmogelijk om deze Heal’TEA Room in te gaan en niet mee te willen doen. Het enthousiaste team van Love2workout geeft je energie voor de hele dag!

Programma

Natuurlijk kan je in the Heal’TEA Room je sportervaringen delen onder het genot van een kopje thee. Kom even bij en geniet van de sfeer. De Heal’TEA Room wil je niet overslaan tijdens het fesTEAval! Beetje bij beetje maken we meer leuke workouts bekend, dus houd de line-up op de website en social media kanalen in de gaten!

Wist je trouwens dat uit onderzoek blijkt dat vrouwen die samen sporten betere resultaten behalen? Dus neem je sportmaatje mee en kom naar het fesTEAval. Nog geen kaartje? Koop die dan hier!