Love2Workout loves tea

Love2Workout Loves TEA

De Heal’TEA Room is een feit! Love2Workout heeft alles op alles gezet om deze workshopruimte tot de nok te vullen…. En dat is gelukt! Hoog tijd om meer te weten te komen over de hostess van deze Heal’TEA Room en tevens founder van Love2Workout: Cristel. We hebben Cristel daarom het hemd van haar lijf gevraagd!

Love2Workout, wat is dat nou precies?

Love2Workout is een online sport-platform. Ik wil mensen helpen met het vinden van hun favoriete workout, want alleen als je een sport doet die je echt leuk vindt, houd je het ook vol!

Hoe doen jullie dat dan?

Op het platform vind je heel veel inspiratie van veel verschillende sporten. Die inspiratie laten we op meerdere manieren zien, bijvoorbeeld met persoonlijke sportverhalen waarin mensen vertellen over hun favoriete workout. Soms proberen we dit ook zelf uit en zetten video’s hiervan online. Zo kan je zelf beoordelen of deze sport of workout ook iets voor jou is.

Alleen als je een sport doet die je echt leuk vindt dan houd je het ook vol!”

Waarom ben je met Love2Workout begonnen?

Ik sport zelf al mijn hele leven en heb dit altijd heel erg leuk gevonden. De afwisseling vind ik het leukst: Van krachttraining en spinning tot yoga en zaalvoetbal. Dit laatste vind ik het leuks trouwens, voetbal in het algemeen.
Omdat ik zo veel plezier beleefde aan het sporten en het belang van sporten graag over wilde brengen op anderen, ben ik er over gaan bloggen. Zo is Love2Workout ontstaan!

Wat kunnen de bezoekers verwachten van de Heal’TEA Room?

Je wordt overladen met energie! Zo kan je je dag goed beginnen met een ochtendmeditatie en yoga sessies, of kan kennis maken met minder bekende sporten zoals Essentrics. Natuurlijk kan je ook een kopje thee drinken na afloop en nagenieten van jouw onverwachtse sportieve uitbarsting!

Wat voor workshops kunnen we nog meer verwachten in deze ruimte?

We hebben voor sporten gekozen die je zo mee kan doen. Yoga is een terugkerend thema, van een ochtendmeditatie naar een seminar over het Achtvoudige Yogapad tot aan Hatha- en Vinyassa yoga. We sluiten af met een klankschalensessie. Naast de yoga en Essentrics workshops kun je ook bijvoorbeeld ook lekker dansen in de Heal’TEA Room, muziek aan en laat je gaan!

Hoe zit het met kleding?

Voor de meeste workouts kun je zo aan de gang, yoga en Essentrics doe je bijvoorbeeld op blote voeten. Voor de andere workshops: Je loopt toch lekker veel op het fesTEAval, dus comfi sneakers aantrekken en je kan zo aan alle workshops meedoen!

“Wie wil er nou niet een paar danspasjes op Lady Gaga wagen?!”

Waarom staat Love2Workout op een theefestival?

Na een goede workout moet je goed drinken en thee is dan echt ideaal! Het zit vol antioxidanten wat goed is voor het afvoeren van vrij-radicalen, deze stof komt vrij na een zware (kracht)training.

Wat is jouw favoriete theemoment?

Na een actieve workout is er niks lekkerder dan een douche pakken en heerlijk fris op de bank ploffen met een groot glas thee. Het liefst met een stukje pure chocolade, hihi. Het liefst een verse gember thee met een schijfje sinaasappel.

Last but nog least: Naar welke workshop kijk je zelf het meest uit in de Heal’TEA Room?

Ik ben heel benieuwd naar de start van de dag, de ochtendmeditatie. Ik ben zelf sinds kort gestart met yoga en ben heel nieuwsgierig wie hier allemaal op af komen. Ik vind het maar moeilijk om te kiezen hoor: Essentrics is zo fijn, maar wie wil er nou niet een paar danspasjes op Lady Gaga wagen?!