5 Redenen waarom jij naar het fesTEAval wilt komen

5 Redenen waarom jij naar het fesTEAval wilt komen

Er zijn veel meer dan vijf redenen te noemen waarom jij naar het fesTEAval moet, maar hier is onze top 5!

Altijd al een keer linksaf willen slaan waar de rest rechtdoor gaat? Dat kan bij het fesTEAval. Bij de V.I.Tea treatment mag jij, in een speciaal hiervoor ingerichte ruimte, genieten van een high class high tea. Laat je verwennen door ons TEAm met de lekkerste macarons en sandwiches. Natuurlijk kan een glaasje cava of jus d’orange daaraan niet ontbreken. Wil je weten wat je nog meer kan verwachten bij een V.I.Tea, neem dan snel een kijkje op onze site.

“Natuurlijk kan een glaasje cava of jus d’orange daaraan niet ontbreken”

“Time for me, Time for tea!” De slogan van het fesTEAval van dit jaar. “Time for tea” snap je, maar wat is “Time for me” dan? In deze derde editie host Love2Workout een ruimte waar thee, ontspanning en gezonde levensstijl samen komen. De plek om je body&mind weer op één lijn te zetten.

Naast alle universi’TEA workshops is er nog veel meer te doen op het fesTEAval. Loop over de theemarkt met je gratis tastingcup en proef alle verschillende soorten thee die er te proeven zijn. Zo weet je zeker dat je met de lekkerste theeën naar huis gaat!

Laat je onderdompelen in alle soorten thee die Thee van Oordt te bieden heeft. Ze geven jouw de full experience in hun theebeleving en merk. Loop naar binnen en ‘get the full tea experience’

Het fesTEAval heeft weer een blik met talentvolle singer songwriters en bandjes opengetrokken, de hele dag zullen zij je voorzien van een lekkere beat. Naast live muziek zijn er dit jaar ook dansoptredens van D.A.M.N. STUdance. Een talentvolle groep meiden die jouw de voetjes van de vloer laten swingen!