FesTEAval '18

Kombucha favoriet tijdens fesTEAval ’18

Met wederom heerlijk weer, begon het derde fesTEAval bij DeFabrique in Utrecht zonnig. Ruim 1500 bezoeker bezochten deze derde editie van het fesTEAval. De theetuin en theemarkt werden druk bezocht en dankzij de heerlijke muziek en prachtige dans was er sprake er een echte festivalsfeer.

Al vroeg in de ochtend stonden de eerste bezoekers te popelen voor de ingang van evenementenlocatie DeFabrique in Utrecht. Het workshop aanbod is dit jaar uitgebreid met presentaties omtrent gezondheid, beauty en reizen.

Heal-Tea Room

Ook voor de gezonde fitgirl was genoeg te beleven op het fesTEAval. In de Heal-Tea Room, waar de programmering ingevuld werd door Love2Workout, vlogen de sportieve termen je om de oren. De ochtend werd zen begonnen met een ochtendmeditatie. In de loop van de dag kon je in de ruimte terecht voor onder andere een dansproeverij en all-time favorite “Jumping Fitness” waarbij op kleine trampolines in een hoog tempo aan de conditie werd gewerkt.

Grootste theemarkt

Op de theemarkt waren voor de bezoekers uiteenlopende theeën en andere lekkernijen te proeven. De theemarkt is dit jaar uitgebreid met een heuse experience room van Thee van Oordt, waar je niet alleen thee kon proeven, maar ook een leuke goodiebag kon halen en op de foto kon in een heuse fotobooth. Bovendien werd de theemarkt druk bezocht, YAYA Kombucha was zo populair dat de meegebrachte Scoby’s tegen de middag al uitverkocht waren. Gelukkig was er de mogelijkheid voor belangstellenden om deze na te bestellen.

Theetuin gevuld met dans en muziek

Gedurende de hele dag konden bezoekers in de theetuin genieten van een heerlijk hapje en drankje. Ondertussen werden zij vermaakt door spectaculaire dans van dansgroep D.A.M.N. STUDance en muziek van onder andere Flemming en Phillippine Corporaal.

High-Tea

Nieuw dit jaar was de mogelijkheid om tijdens de lunch een heerlijke high-tea te nuttigen. Bezoekers konden deze high-tea van tevoren boeken, dat de high-tea compleet uitverkocht was voordat het fesTEAval begon, zegt voldoende. Komend jaar zal de high-tea weer besteld kunnen worden, houd hier voor de site en ticketverkoop goed in de gaten!

Het is nog niet bekend wanneer de vierde editie van het fesTEAval plaatsvind.

Voor meer informatie over het festival en beeldmateriaal kun je contact opnemen met het TEAm van fesTEAval. Mailen kan naar info@festeaval.nl of bellen naar +31 (0)30 240 40 40.

Wil je je als pers aanmelden voor de nieuwe editie, klik dan hier!

Wil je nog even terug gaan naar die heerlijke dag? Bekijk de foto’s en aftermovie dan hier!